Wereldwinkel Maarssen

Benefietconcert in Slot Zuylen

Slot_Zuylen_upWereldwinkel Maarssen bestaat 25 jaar. Als feestelijke (bijna) afsluiting van ons jubileumjaar organiseren we op 5 november a.s. om 15:00 in Slot Zuylen een benefietconcert i.s.m. het Leids Barok Ensemble uit Leiden. Er worden diverse werken ten gehore gebracht met o.a. het Klavecimbelconcert in D van J.S. Bach. Soliste is Christina Scott Edelen.

Om 14:15 bent u welkom voor een kop koffie in het Koetshuis Het concert is op de tweede verdieping van het kasteel. Er kunnen 80 mensen in de zaal. We beginnen om 15.00 uur en er is een korte pauze om de benen te strekken (er is geen gelegenheid voor koffie in de pauze).
Rond 17:00 uur is het concert afgelopen en kunt u nog even napraten in het koetshuis. Drankjes zijn voor eigen rekening. U kunt uw auto gratis parkeren op de parkeerplaats bij het kasteel.

De entreeprijs is €15,00 per persoon. Een groot deel van de opbrengst gaat naar een fairtrade project in Kenia “Crafts Caravan” van Jameson.

U kunt zich inschrijven voor het concert in de Wereldwinkel Maarssen, Breedstraat 7. Dat kan ook via het e-mailadres benefietconcertmaarssen@gmail.com o.v.v. van uw n.a.w. gegevens. Wij nemen dan contact met u op over de verdere afhandeling.