Wereldwinkel Maarssen

25 jarig Jubileum

WERELDWINKEL MAARSSEN 25 JARIG JUBILEUM
1992 – 2017

Als Wereldwinkels werken we aan de bestrijding van armoede in ontwikkelingslanden. Wereldwinkels doen dat niet door het bieden van (nood)hulp, maar door handel. Dat doen we omdat we geloven dat handel de meest duurzame vorm van ontwikkeling is. Handel zorgt ervoor dat mensen in ontwikkelingslanden onafhankelijk worden van hulp, dat ze er zelf voor kunnen zorgen dat bijvoorbeeld hun kinderen naar school kunnen en er medische zorg beschikbaar is.


Wij vieren dit jaar ons 25 jarig bestaan in Maarssen-Dorp en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan!

In deze site en in onze facebookpagina zullen we regelmatig de jubileumactiviteiten aankondigen, die plaatsvinden gedurende het jaar.


 

Benefietconcert in Slot Zuylen op 5 november a.s.
Als feestelijke (bijna) afsluiting van haar 25 jarig jubileumjaar organiseert Wereldwinkel Maarssen, op 5 november a.s. om 15:00 in Slot Zuylen, een benefietconcert i.s.m. het Leids Barok Ensemble uit Leiden. Er worden diverse werken ten gehore gebracht met o.a. het Klavecimbelconcert in D van J.S. Bach. Soliste is Christina Scott Edelen.

Slot_Zuylen_up

Om 14:15 bent u welkom voor een kop koffie in het Koetshuis Het concert is op de tweede verdieping van het kasteel. Er kunnen 80 mensen in de zaal. We beginnen om 15.00 uur en er is een korte pauze om de benen te strekken (er is geen gelegenheid voor koffie in de pauze).
Rond 17:00 uur is het concert afgelopen en kunt u nog even napraten in het koetshuis. Drankjes zijn voor eigen rekening. U kunt uw auto gratis parkeren op de parkeerplaats bij het kasteel.

De entreeprijs is €15,00 per persoon. Een groot deel van de opbrengst gaat naar een fairtrade project in Kenia “Crafts Caravan” van Jameson.

U kunt zich inschrijven voor het concert in de Wereldwinkel Maarssen, Breedstraat 7. Dat kan ook via het e-mailadres benefietconcertmaarssen@gmail.com o.v.v. van uw n.a.w. gegevens. Wij nemen dan contact met u op over de verdere afhandeling.


3-gangen Fairtrade diner op 18 november a.s.

Jubilerende Wereldwinkel Maarssen organiseert een 3-gangen Fairtrade diner inclusief wijn en koffie.
Plaats: De Eenhoorn, Breedstraat 3, Maarssen
Datum en tijd: 18 november 2017 om 18.30 uur
Kosten : € 25,00 p.p.

Inschrijven via de Wereldwinkel vóór 11 november. Maximaal 40 personen!