Wereldwinkel Maarssen

Vrijwilligers

Hebt u er wel eens over gedacht om als vrijwilliger bij de wereldwinkel te gaan werken?

kassa_opt

Wanneer u zich aanmeldt bij Wereldwinkel Maarssen, onderschrijft u de doelstelling van de organisatie.

U wilt helpen met het realiseren van de doelstelling door middel van het verkopen van onze producten en het uitdragen van de doelstelling.
U bent nieuwsgierig naar producten en hun achtergrond en u geeft informatie daarover aan klanten. U bent enthousiast voor uw werk.

De wereldwinkel is méér dan verkopen alleen!


Wilt u meer weten over het werken bij Wereldwinkel Maarssen of wilt u vrijwilliger worden, meldt u zich dan aan via deze link. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met elke vrijwilliger, die komt werken bij de wereldwinkel, maken we afspraken die in een medewerkerovereenkomst zijn vastgelegd. Deze overeenkomst ondertekent u na een inwerkperiode van drie maanden.

Daarin staat onder andere:

  • de bereidheid om minimaal vier uur per week werkzaamheden te verrichten.
  • dat het mogelijk is, dat de medewerker, in onderling overleg, naast het verkopen van producten tijdelijk een specifieke taak op zich neemt, hiervoor is een aanvullende overeenkomst.
  • dat je medewerker kunt zijn als je tussen 16 en 80 jaar bent.
  • dat er een aansprakelijkheidsverzekering en een collectieve ongevallenverzekering voor medewerkers is afgesloten, die geldt tijdens de uren dat je werkt voor de wereldwinkel.

De medewerker ontvangt de informatiemap over Wereldwinkel Maarssen, waar een taakomschrijving, winkelinformatie, winkelinstructies en een overzicht van de organisatie en structuur in beschreven staan.